Retourneren.

Wij doen er alles aan om je een uitstekend product te leveren, mits de gebruikelijke afwijkingen in bijvoorbeeld kwaliteit, kleur, maat of afwerking. Deze dienen door je te worden aanvaard. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan vragen wij je binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail te sturen naar info@happilyfinny.nl Of contact te zoeken via ons contactformulier op de website. Indien binnen deze termijn door Happily Finny geen schriftelijke klachten zijn ontvangen, gaat Happily Finny er van uit aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan Happily Finny te retourneren, je kunt hiervoor een herroepingsformulier gebruiken. Wij adviseren je ten alle tijden een kopie exemplaar te bewaren en ons één exemplaar te mailen. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien:

 • De verpakking van het product voor zover mogelijk onbeschadigd is.

 • Het product niet gedragen, gebruikt en/of gewassen is.

 • Je niet zelf heeft getracht het gebrek te herstellen.

 • Je de gebruiksaanwijzing en / of instructies niet heeft opgevolgd.

 • Het artikel is voorzien van de originele en aangehechte labels en/of prijskaartjes.

 • Het artikel ongebruikt en in nieuw staat verkeerd.

Indien je een beschadigd product hebt ontvangen wordt deze door Happily Finny kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits op voorraad. Hiertoe dienn je binnen 5 dagen contact op te nemen met info@happilyfinny.nl

Let op : gepersonaliseerde artikelen, zoals de rammelaars met naam worden niet retour genomen.

Indien je in plaats van het bestelde product een ander product hebt ontvangen wordt dit door Happily Finny kosteloos omgeruild voor het door je bestelde product. Hierbij crediteren wij de retourkosten. Om Happily Finny hiervan op de hoogte te stellen dien je binnen 7 dagen contact op te nemen met info@happilyfinny.nl

Happily Finny behoudt het recht om retouren te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of beschadigd. Dit buiten om de schuld van Happily Finny of de leverancier van het product. De kosten en het risico tijdens retourzending (transport) zijn altijd voor rekening van de klant.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Happily Finny schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal Happily Finny de klant hiervan in kennis stellen. In dit geval zal Happily Finny het voor het product betaalde bedrag en de retourkosten niet aan de klant crediteren/storneren. Happily Finny zal nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag binnen 14 dagen rechtstreeks op je bankrekening terugstorten indien de gehele order retour gekomen is zullen ook de verzendkosten worden vergoed. De kosten die gemaakt worden voor een retourzending in verband met een geweigerde zending zijn ten alle tijden voor de klant.

Happily Finny is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte retourzendingen.

Aanbiedingen of artikelen van de sale kunnen niet worden geretourneerd.

© 2015 - 2021 Happily Finny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel