Veiligheidsinstructies en onderhoud. Lees deze goed door!

Onderstaand vindt je de veiligheidsinstructies van Happily Finny. Mocht je één van onze rammelaars, bijtringen en of bijtspeeltjes cadeau geven? Wijs dan de ontvanger op de veiligheidsinstructies zodat de ontvanger deze in zijn of haar bezit heeft.

Happily Finny besteedt veel aandacht aan de veiligheid van alle producten uit haar collectie. Alle producten zowel uit onze eigen collectie of degene die wij met veel liefde uitzoeken en inkopen worden met veel zorg gemaakt en door ons uitvoerig gecontroleerd. 

Voor al onze producten geldt dat deze enkel en alleen gebruikt mogen worden onder toezicht van een volwassene en dat deze absoluut niet mee mogen als je kindje alleen is of gaat slapen! Denk hierbij aan het ledikantje, wieg, de box, kinderwagen enzovoorts. Laat je kindje nooit alleen met één van onze rammelaars, bijtringen of bijtspeeltjes! Happily Finny neemt de verantwoordelijkheid voor het produceren van haar producten, maar niet voor het gebruik van haar producten!

Wij raden je aan om al onze bijtspeeltjes, rammelaars en bijtringen voor het spelen zorgvuldig te controleren op oneffenheden. Controleert goed of alle onderdelen nog goed vastzitten en of deze tekenen van oneffenheid en/of slijtage vertonen!

Happily finny gebruikt onbehandelde beukenhouten kralen die voldoen aan de veiligheidsnormen. Dit betekent dat deze uitvoerig getest zijn en dat deze NIET! geïmporteerd worden uit China! Wij werken enkel met leveranciers uit Nederland, Duitsland, België, Noorwegen en Zweden.

Al onze siliconen kralen zijn gemaakt en vrij van de hiernaast beschreven stoffen. (BPA, PVC, lood en weekmakers) Ook hier zorgen wij zorgvuldig voor de veiligheid van je kindje!

Hoe kun je het beste de rammelaars en bijtringen van Happily Finny onderhouden?

Het schoonmaken van onze houten en vilten rammelaars kun je het beste doen met een vochtig doekje. Laat de rammelaars niet weken in het water, maar maak deze zorgvuldig en met liefde schoon. Het beste kun je gekookt, afgekoeld! water gebruiken zonder sop! Gelieve onze houten bijtspeeltjes niet in de koelkast te bewaren. Hout kan niet tegen vocht en kou. Deze gaat dan barsten en zo kun je de garantie en de veiligheid van de rammelaars van je kindje niet meer garanderen. Je kunt de rammelaars, bijtringen en bijtspeeltjes aan de lucht laten drogen. De rammelaars, bijtringen en bijtspeeltjes kunnen niet uitgekookt worden. Ook het schoonmaken in de sterilisator of vaatwasser raden wij ten strengste af. De stoffen rammelaars drogen in de droger of strijken raden wij ook af. Drogen aan de lucht op een hydrofiele doek is echt het beste voor de gehele collectie van Happily Finny. Zo blijven alle bijtspeeltjes en rammelaars van uitstekende kwaliteit.

Happily Finny is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder, verzorgende en of toezichthouder dien je zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid van je kindje. Heb je enige twijfel over de veiligheid van het product? Verwijder deze dan alstublieft en houdt het uit de buurt van je kindje.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Zie hiervoor het contactformulier

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Happily Finny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel