iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro, Sofort Banking.

U heeft uw bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving van Mollie). Selecteer uw bank. U wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. U wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (uw inloggegevens). Vervolgens autoriseer u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Happilyfinny.nl wordt direct geïnformeerd dat uw betaling is ontvangen waarna wij overgaan tot het verwerken en verzenden van uw bestelling.

PayPal

U kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via uw PayPal-account. Betalingen per bankoverschrijving of creditcard via PayPal kunnen ook zonder PayPal-account plaatsvinden.

Het betalingsproces bestaat uit de volgende stappen:
U heeft uw bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart. Als u een PayPal-account heeft dan kunt  inloggen op uw PayPal-rekening. Als u niet over een PayPal-account beschikt dan vult u alle betaalinformatie in op de door PayPal beveiligde pagina. U controleert alle gegevens en autoriseert de betaling. U keert vervolgens automatisch weer terug naar de website van Happilyfinny.nl

Afterpay

Nederlandse klanten kunnen ook gebruik maken van de achteraf betaal optie via Afterpay. U kunt via deze betaalwijze tot maximaal € 250,00 bestellen. 
 

Overboeken (vooraf overmaken)

Nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen in uw inbox dient u het factuurbedrag over te maken op ons
rekeningnummer: NL56RABO0307427064 ten name van Happily Finny onder vermelding van het ordernummer.

Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Happilyfinny.nl zal uw bestelling dan ook voor een periode van 3 werkdagen vasthouden. Na 2 werkdagen krijgt u per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 3 werkdagen zullen wij uw order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren u hier wel over maar we houden dan dus niet meer de artikelen voor u gereserveerd.


Betalen bij afhalen

U kunt bij ons pinnen of contant betalen (graag zoveel mogelijk gepast) bij het afhalen van de bestelling. Dit kan alleen op afspraak plaatsvinden. Graag van te voren communiceren met Happily Finny.

© 2015 - 2021 Happily Finny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel