Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren :

iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro, Sofort Banking.

Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving van Mollie). Selecteer je bank, je wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inloggegevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Happilyfinny.nl wordt direct geïnformeerd dat de betaling is ontvangen waarna wij overgaan tot het verwerken en verzenden van je bestelling.

PayPal

Je kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via je PayPal-account. Betalingen per bankoverschrijving of creditcard via PayPal kunnen ook zonder PayPal-account plaatsvinden.

Het betalingsproces bestaat uit de volgende stappen:
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart. Als je een PayPal-account hebt dan kun je inloggen op je PayPal-rekening. Als je niet over een PayPal-account beschikt dan vul je alle betaalinformatie in op de door PayPal beveiligde pagina. Je controleert alle gegevens en autoriseert de betaling. Je keert vervolgens automatisch weer terug naar de website van Happilyfinny.nl

Afterpay

Nederlandse klanten kunnen ook gebruik maken van de achteraf betaal optie via Afterpay. Je kunt via deze betaalwijze tot maximaal € 250,00 bestellen. 

Overboeken (vooraf overmaken)

Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien je het factuurbedrag over te maken op ons
rekeningnummer: NL56RABO0307427064 ten name van Happily Finny onder vermelding van het ordernummer.

Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Happilyfinny.nl zal je bestelling dan ook voor een periode van 3 werkdagen vasthouden. Na 2 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 3 werkdagen zullen wij je order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over maar we houden dan dus niet meer de artikelen voor je gereserveerd.

Betalen bij afhalen

Je kunt bij ons pinnen of contant betalen (graag zoveel mogelijk gepast) bij het afhalen van de bestelling. Dit kan alleen op afspraak plaatsvinden. Graag van te voren communiceren met Happily Finny.

© 2015 - 2021 Happily Finny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel